mmpol111 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam mam problem z kodem do drzwi szyfrowych w X-10 ten co jest w poradniku 358465 nie dzial do żadnych, może jest kod jakiś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jak napisałem w poradniku: Wbijamy znany nam kod do drzwi - był na fleszce przy ciele w MW na początku gry. Kod przyjęty ale drzwi się nie uchylają - rzucamy śrubami pomiędzy futrynę i drzwi aż się uchylą - dalej popychamy i w końcu zabieramy PDA Kacmana. Tak zrób - kod jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Wrzuci ktoś jeszcze raz patcha 1 i 2 bo na pierwszej stronie wyskakuje mi info, że plik usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam może ktoś wskazać dokładną lokalizację prof Sacharowa na Kompleksie Naukowym, mam z nim pogadać a jakoś nie mogę go odnaleźć,czyżby siedział gdzieś w podziemiach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nie pamiętam już dokładnie gdzie on był, ale przypominam sobie że gdy do niego się ''przebijałem'' to było od groma mutantów na terenie całego kompleksu naukowego. W skrócie, był on w którymś z dużych budynków, ale nie jest to ten w którym był Anikin ( Anikin ten któremu towarzyszyliśmy w podziemiach, i były tam mutanty w zamknięciu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) :D Edytowane 24 Lutego 2014 przez mirzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam to jest mój pierwszy post :3, a więc mam problem z X18 tam, gdzie trzeba znaleźć chyba 3 części dokumentów wiem gdzie są dwie : 1.Na pierwszym poziomie tam obok tej ''wanny'' z galaretką2.Tam, gdzie jest nibyolbrzymI teraz pomocy, gdyż nie wiem, gdzie jest trzecie części pomocy! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam chciałbym was prosić o pomoc ;)Wale prosto z mostu, gdzie jest druga? część dokumentów w x18 pierwsza była koło burera, trzecie na dole obok nibyolbrzyma, ale trzeciej nie mogę znaleźć pomożecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Dawno już grałem w tego moda i nie pamiętam. Może znajdziesz odpowiedź w poradniku - http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=263.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 W pomieszczeniu z anomalią galareta. Rzucasz granat F1 - dokumenty mają tendencję do wpadania w tekstury. Miałem ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 To ja już sam nie wiem w jakim pomieszczeniu z galaretą?Tam w tym pierwszym piętrze koło burera? Powiedz na, którym piętrze, bo znając życie ja tego nie znajdę ;__; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomkowsky Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Powie mi ktoś gdzie dokładnie leży PDA na które dostajemy zlecenie od jeńca w Dziczy? W poradniku "obok rozbitego helikoptera, na barierkach" mało mi mówi, przeszukałem cały teren wokół heli i dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Polataj koło wagonów przy helikopterku. przy torach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomkowsky Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Może ja jestem jakiś nierozgarnięty ale dalej znaleźć nie mogę. Najlepiej by było jakby ktoś mi na mapce zaznaczył gdzie to jest. :wallbash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?board=28.0 To poradnik cichego-trzeba się zalogować.A tu masz fotkę z niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam chciałbym was prosić o pomoc ;)Wale prosto z mostu, gdzie jest druga? część dokumentów w x18 pierwsza była koło burera, trzecie na dole obok nibyolbrzyma, ale trzeciej nie mogę znaleźć pomożecie :)w pomieszczeniu z galareta trzeba rzucić granat kolo pojemnika z galaretą i tam się pokażą, mi się udało nie musiałem rzucać granatu i były :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Słuchajta!!! zacząłem grać i co chwile mnie wy...ala w pulpit gdy jestem na skladach i szukam jakis bzdetów dla woronina i jeszcze ktos ma poradnik/solucję dostepną bez bredni w klimacie logowania... Słuchajta!!! zacząłem grać i co chwile mnie wy...ala w pulpit gdy jestem na skladach i szukam jakis bzdetów dla woronina i jeszcze ktoś ma może poradnik/solucję dostepną bez bredni w klimacie logowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jeżeli chcesz grać zgodnie poradnikiem to proponuję odwiedzić to forum : http://www.stalkeruniverse.home.pl/Tam @Cichy wstawia swoje poradniki. Dodam że są dokładne, ze screenami i wszelkimi wskazówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dziękuję za uznanie co do poradnika. A co do bredni a propos logowania - to prywatna strona opłacana z mojej pensji i robię co chcę - kto nie chce nie korzysta i tyle. Robię poradniki by pomagać a nie zarobić. Przykro mi jak ktoś myśli inaczej. Tyle reasumując, niechęć do rejestracji to nie mój problem :woot: . Pozdrawiam, Pietka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Cichy nie unoś się, po prostu nie lubię co chwila się logować, ze strony http://www.stalkeruniverse.home.pl/ się dowiedziałem, że coś tam jest, postaram sie wejść i nie zawracać bałałajki oczywistymi dla niektórych kwestiami, ... ;) Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 LINKIMod... https://disk.yandex....Ka7KU3UH4d0tc8= LINK NIE DZIALA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 http://tfile.me/forum/viewtopic.php?t=600512 strona do torenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Witam,chłopaki wszystkie linki z modem padły,ściągnąłem z jakiś torentów ale nie idzie tego odpalić,S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Zakamarki Prawdy to w pełni dzialająca samodzielna modyfikacja gry - czyli nie potrzebująca podstawowej gry . Taki był opis na torencie http://electro-torrent.pl/torrent/1776 Edytowane 25 Stycznia 2015 przez toldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Witam,chłopaki wszystkie linki z modem padły,ściągnąłem z jakiś torentów ale nie idzie tego odpalić,S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Zakamarki Prawdy to w pełni dzialająca samodzielna modyfikacja gry - czyli nie potrzebująca podstawowej gry . Taki był opis na torencie http://electro-torrent.pl/torrent/1776 Przyłączam się ! Proszę o aktualizację lub nowe namiary na moda i patche. EDIT: Jakoś sobie poradziłem i zdobyłem mod można go pobrać z tego namiaru:http://dfiles.eu/files/14268x2shPrzejrzałem cały wątek i o ile rozumiem do zainstalowania wystarczypodstawka SoC + mod + spolszczenie + patch do spolszczenia. Wszystko już mam poza samym spolszczeniem. Proszę więc o udostępnienie spolszczenia w forumowej pobieralni. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 http://ap-pro.ru/forum/35-8291-1 tamże pobrałem moda, jakis fiks ale pacze - plik został usuniety!!!Przyłączam się do prośby kazika o link do pacza, najlepiej na janka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi