metek58 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 A dokładnie na najwyższym piętrze budynku z metalowymi schodami. To te drugie schody, bo pierwsze są zaraz na prawo po wyjściu spod przejścia pod budynkiem. Edit// Jak sprawdziłem drugi raz, ten Skręt przemieszcza się w tym wskazanym budynku. Teraz był na samym dole, w pobliżu tego trupa, na prawo od tych szeroko otwartych stalowych wrót. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Zauważyłem dziwne rzeczy u mnie być może u innych jest ok a mianowicie giną przedmioty z wyposażenia, znalazłem abakana z luneta a po jakimś czasie i wczytaniu kilku savów luneta zniknęła a na pewno jej nie zdejmowałem i nie sprzedałem, znaleziony tłumik założony na ta broń nic nie daje kałach dalej jest głośny, u sidora był do kupienia detektor anomalii i po kupnie kasa znikła a detektora w wyposażeniu nie było. Przy którymś zadaniu i tak go dostajemy ale u sidora on nie był taki tani więc szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To błedy moda. Znikanie detektora zakupionego u Sidora też zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Kurtka czy płaszczyk - pierwszy żarcik moda: masz zadanie na wysypisku na wizytę po coś tam ...jesteś na złomowisku bierzesz zadanie i m.in. masz kwita na rozbójników na wysypisku - koło bajora z anomaliami. To tu są po raz pierwszy numery z płaszczykiem i kurteczką, najlepiej nie brać zadania na rozbójników w kurtkach ale...ale co z fabułą, więc bądź niczym Antykiller, zabijaj tylko tych na których masz kwita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Stalker SoC z patchem 1.0004 v.rosyjska można pobrać z linku,który udostępnił @vidkunsen w temacie no dvd.Pobrałem i jest dobrze.Mam pytanie do tych co prześli całego moda.Jak wejść do Baru?Czy ktoś daje zlecenie na wejście do labu,które znajduje się na terenie Magazynów Wojskowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Ja póki co jestem dopiero na Bagnach. I mam problem.. mianowicie trafiłem do bazy Czystego Nieba i.. jak je można opuścić ? Nie zauważyłem tam żadnego przewodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Przewodnik jest w wiosce rybackiej i prowadzi na bazę Czystego Nieba.Na bazie przewodnik siedzi przy ognisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 1 godzinę temu, jurek48 napisał: Jak wejść do Baru? Nie da się wejść do Baru. Próbowałem na wszystkie sposoby. Obejrzałem też wideo poradniki, i tamci gracze też nie weszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedź.Już tyle lat gram w Stalkera i jeszcze ani razu nie wszedłem do labu X-16 na Magazynach Wojskowych.Fajny ten mod.Dobra odskocznia od OP-2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Wie Ktoś dlaczego po załadowaniu save'a znika przejście na jantar? Edytowane 10 Lutego 2016 przez blablabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 W PDA jest,że to lab X-15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 6 godzin temu, blablabla napisał: Wie Ktoś dlaczego po załadowaniu save'a znika przejście na jantar? Tak, znika z mapy, ale nadal tam jest. Przejść można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Taka mała uwaga co do spolszczenia w zadaniu od Szczura na znalezienie artu dla niego. W spolszczeniu jest na bagnach obok mostu a w oryginale na ile do brze pamiętam resztki rosyjskiego jest pod mostem. Różnica niby nie wielka ale przy szukaniu nawet do pół godziny. Z całym szacunkiem dla tłumaczy i ich pracy. Edytowane 11 Lutego 2016 przez mkk7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dzięki za zwrócenie na to uwagi. Poprawię i będzie w przygotowywanym patchu. Jak jeszcze coś znajdziesz, to wstawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ciąg dalszy zadań dla Huntera czyli znalezienie artu Bateryjka na Wysypisku. Proszę o pomoc we wskazaniu miejsca bo nie mogę go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Bateryjka leży tam gdzie zawsze, nie daleko przejścia do Doliny Mroku, po prawej stronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Znalazłem wszystkie 3 schowki w wiosce na MW i chcę oddać zawartość zleceniodawcy. Niestety nie mam żadnej opcji dialogowej związanej z tym zadaniem. Sprawdzałem parę razy - jestem pewien że zabrałem ze schowków wszystko. ---Edit-- Mój błąd. Pominąłem jeden schowek obok wieży ciśnień. Goszanow zaliczył zadanie -- Musze się poradzić, Wyszedłem z Radaru wykonując tam każde zadanie i jestem znów na MW. Mam się udać do człowieka w chatce na bagnach. Tak czy siak mam zadanie na oddanie fleszki Andriejowi z Powinności i dokumentów dla Ropuchy z laboratorium. I teraz moje pytanie.. czy udać się do Ropuchy a potem do Agropromu kończąc te zadania czy spotkam ich jeszcze później na jakieś lokacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Rozlicz się z nimi. Mod ma określoną liniowość i możesz nie mieć kolejnych dialogów. Lub przy rozliczeniu dostać kolejne zadanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Niestety nie sposób się przedostać na Agroprom. W leśnym gąszczu zatrzymuje mnie niewidzialna ściana która nie pozwala podejść do przejścia na Jantar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Już nie pamiętam, ale chyba nie na Jantar masz iść. Świeżo z modem do czynienia ma Metek58, jego zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Z Leśnego Gąszczu można iść tylko na Magazyny Wojskowe. Też to przerabiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Przy podchodzeniu w rejon Pchlego targu wywala mnie na pulpit z takim logiem :\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\HudItem.cpp Line : 295 Description : idle_g Nie mam pojęcia co to może być :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Też nie wiem. Nikt takiego problemu nie miał. Na pewno masz wersję Stalkera 1.0004 nie degradowaną z wersji 1.0006? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Pewien nie jestem ale raczej tak gdyż moda pobrałem z rosyjskiego torenta - był już scalony z podstawką.Da się jakoś poznać czy była degradowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 A ja wiem. Błąd którejś animki broni lub npc. Rozwiązać można kopiąc w SDK i plikach moda (w ciul czasochłonne, bo nie ma podanego pliku w logu...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi