Allen Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jej nie ma w Rudym Lesiem :), jest tam gdzie Witalicz wysyła Cię do poszukiwaczy po medykamenty (w rogu ATP). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dziękuję bardzo, a z dialogu wynika, że w Rudym Lesie...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Hmmm z tego co pamiętam to Artiom powiedział że poszła w stronę Rudego Lasu, ale masz rację troszkę takich mylących jest błedów w tłumaczeniu np przy szukaniu prowiantu w Prypeci masz szukać "przy przedszkolu" a tak na prawdę skrzynka jest w przedszkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Jeśli czytać uważnie dialog, to on powiedział, że poszła w kierunku Rudego Lasu, panowie, a nie do Rudego Lasu. To jest różnica. Tu ten dialog: Mam dziewczynę, nazywa się Nastia. Ostatnio pokłóciliśmy się i odeszła w stronę Rudego Lasu. Bardzo się o nią martwię. Odszukaj ją, proszę, i daj jej ten liścik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Wracając do artu gwiazdy wieczornej faktycznie dostajemy ją w rozliczeniu zadania na przyniesieniu skrzynki amunicji na agro stalkerom, więc nie ma się co przejmować że jej nie ma w okolicach przejścia na bagna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Dla wszystkich "zagubionych" w fabule: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Korzystałem z filmików tego zagrajmera co wstawił Kondotier. Sporo modów ma na kanale, nie trzeba nawet znać rosyjskiego. Gość nawet pokazuje dokładnie na mapie gdzie co leży potrzebnego do kwesta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgadza się te poradniki są bardzo dobre i pomocne bez znajomości języka rosyjskiego jednakże trzeba próbować grać po swojemu i starać się rozwiązywać problemy w modzie bo to daje satysfakcję z przejścia danego moda. W przypadku mocnych zagwózdek z zadaniem lub innych błędów związanych z fabułą wtedy posiłkować się poradnikami i oczywiści naszym życzliwym forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Doskonały sposób na przemieszczanie się po Bagnach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Mam pytanie czy ktoś próbował wrócić z gęstwiny leśnej od ropuchy na jantar? Na mapce niby jest zaznaczone przejście ale nie można go znaleźć w poradniku chyba gostek też miał z tym problem, zostało mi zadanie z fleszką dla Andrjea na agro i jeżeli jest to błąd to raczej to zadanie zostanie nie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nie tędy droga. Zadania prowadzą na MW. W tego typu modach , takie zadania jak Andrieja, powinno się robić we właściwej kolejności. Jeszcze nikt nie praktykował gry, z wiszącym. Musisz sam zdecydować, co zrobić. Z MW wrócić na Agro, oddać fleszkę, czy od razu iść dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Właśnie przeszedłem tą modyfikacje i powiem szczerze, dawno nie grałem w tak dobrego moda. Bardzo stabilny, ciekawa linia fabularna choć nie miałem części fabuły bo w pewnym momencie gry poszedłem w złe miejsce i się nie udało już cofnąć. Szkoda jedynie, że nie ma freeplaya. Gratuluję także udanej polonizacji Oby było więcej takich modów! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Oby było co tłumaczyć. Jak się 'modstroiciele" spiszą, to i przetłumaczymy. W RBFF grałeś? A następnie trzeba w Odmienne światy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Kondotier z MW nie ma przejścia na agro jest na radar i atp, próbowałem przez atp i czerwony las ale też się nie da więc raczej przegapiłem właściwy moment na ukończenie tego zadania na szczęście nic istotnego do dalszej fabuły nie wnosi, trzeba by się dość daleko cofnąć w zapisach bo jestem po zadaniach na radarze i następne to już atp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Niestety ja także nie ukończyłem kwesta który zlecił Andriej - chodzi o PDA. Nie dało rady wrócić od Ropuchy na Jantar. Nic wielkiego nie straciłeś, zwykłe zadanko poboczne które nic nie wnosi do głównej fabuły moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Pechowo że to przejście nie działa choć jest zaznaczone ale pewnie to jakiś błąd moda. Też tak myślę Agrael po sprawdzeniu rus poradnika video że to zadanko nie ma wpływu na resztę fabuły, jednakże szkoda że nie da się go już zaliczyć, taki mały niedosyt będzie po skończeniu moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 3 godziny temu, kondotier napisał: Oby było co tłumaczyć. Jak się 'modstroiciele" spiszą, to i przetłumaczymy. W RBFF grałeś? A następnie trzeba w Odmienne światy. Jakie mody masz dokładnie na myśli? Nic mi one nie mówią... Szczerze mówiąc to był mój powrót do uniwersum Stalkera po Lost Alpha i bardzo na plus ten powrót, choć widzę, że teraz wychodzi zdecydowanie mniej modów niż to było kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Chodziło o mody do CS Reborn FF Artefakty Śmierci i Odmienne Światy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 To dwie pierwsze, spójne i ciągłe fabułą części z planowanej trylogii. Trzecia część zaawansowana. Uczciwie informuję, że to mody dla koneserów i doświadczonych graczy. Trzeba mocno główkować i mieć mocne nerwy. Ale za to satysfakcja przeogromna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Czy jakiś posiadacz moda Tajna Droga mógłby się podzielić folderem BIN? Tajna Droga nie lubi Repack'a Komy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 @litosns zaraz Ci wrzucę link na PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 26 minut temu, litosns napisał: Tajna Droga nie lubi Repack'a Komy. W sensie, że co w ogóle ci się nie chce odpalić czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Gra wywala do pulpitu bez loga po jakimś czasie. Ale teraz działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ale na początku gry (fabuły) czy od jakiegoś dalekiego momentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 28 minut temu, litosns napisał: Gra wywala do pulpitu bez loga po jakimś czasie. Ale teraz działa. Ja także miałem kilka wylotów bez loga. Myślę że to problem ze stabilnością na maksymalnych ustawieniach grafiki. Nie jest to problem sprzętowy z całą pewnością. To moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi