vidkunsen Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Prozmus84 - filmik obejrzyj cały, sie przyda, książka lotów (Журнал полётов) od 7:35 Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 @vidkunsen dzięki za filmik, ale wydaje mi się że przebiegłem cały Agroprom i nie ma nikogo z dziennikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Spoiler Ta witryna jest nieosiągalna Nie udało się znaleźć adresu IP serwera ze stroną www.youtube-nocookie.com. Wypróbuj te rozwiązania: Sprawdź połączenie Checking the proxy, firewall, and DNS configuration ERR_NAME_NOT_RESOLVED Sprawdź swoje połączenie internetowe. Sprawdź przewody i uruchom ponownie routery, modemy lub inne urządzenia sieciowe, których używasz. Check your DNS settings. Jeśli nie masz pewności, co to oznacza, skontaktuj się z administratorem sieci. W ustawieniach swojej zapory sieciowej lub programu antywirusowego zezwól programowi Opera na dostęp do sieci. Jeśli ten program jest już na liście programów mogących korzystać z sieci, spróbuj go z niej usunąć i dodać ponownie. Jeśli używasz serwera proxy… Sprawdź ustawienia proxy lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby się upewnić, że serwer proxy działa prawidłowo. Jeśli uważasz, że nie, powinieneś używać serwera proxy: Przejdź do menu głównego > Ustawienia > Zmień ustawienia proxy… > Ustawienia sieci LAN i odznacz „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”. Witam ,nie mogę wyświetlać filmików nastronie , używam przeglądarki Chrome. To co wkleiłem jest z Opery bo ma opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Kanon1022 - z tego co skumałem to jakiś błąd ze stroną, serwerem itd/itp. Spoiler More videos on YouTube. Switch camera ... An error occurred. Try watching this video on www.youtube.com, or enable JavaScript if it is disabled in your browser. Prozmus84 - trup trepa sie pokazuje ale chyba po spełnieniu paru zadań w tym via barman z Baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 @vidkunsen mam zadanie na znalezienie teleportu na jantar dla Woronina. Teleport i artefakt znalazłem w podziemiach Jantaru, ale zadanie nie odznaczyło się i jak wracam do Woronina to nie mogę oddać mu teleportu i artefaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Pytanie drugie - jak się dostać do pieczary, gdzie jest zejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @prozmus84 W trzech miejscach. W tunelach na Wysypisku i Agropromie, oraz na Pustkowiach w wyrobisku przy chatce. Nie pamiętam, czy "pustkowia" to dobra nazwa, ale to ta lokacja z dolinami i sadzawką na samym środku. Zobacz sobie wejście do pieczary z Wysypiska od 33:20 https://www.youtube.com/watch?v=fcfW7iSPkn4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @kondotiera pamiętasz jakie zadanie trzeba zrobić aby pojawiło się przejście z Wysypiska do Pieczary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @prozmus84 Jak dla mnie, to one są tam zawsze. Bo powinna je uruchomić rozmowa z górnikiem już podczas tego leczniczego snu na samym początku. Tym bardziej, jeśli masz jakieś zadanie do zrobienia w niej, to ono te teleporty uruchamia. Zobacz na mapie, te w tunelach powinieneś je mieć zaznaczone. A może nawet to na pustkowiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @kondotierwłaśnie się zdziwiłem, na filmie od Ciebie w tunelu na Wysypisku przejście jest zaznaczone a u mnie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @prozmus84 To idź w ciemno do tunelu. Możliwe, że dopiero po pierwszym "odwiedzeniu" się pojawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @prozmus84 Nie jestem do końca pewny ale wydaje mi się że przejście pojawi się po rozmowie z Łysym w Barze i zadaniem znalezienia skarbu w Pieczarze . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @coles313 Racja, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomkowsky Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Oficjalnie ja także potwierdzam że można zdobywać osiągnięcia i napis "Tryb Deweloperski" tutaj w niczym nie przeszkadza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) czy jest ktoś kto może mi pomóc znaleźć mape przewodnika przy wierzy? ;-; Edytowane 20 Lutego 2023 przez Szeregowy Killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Szeregowy Killer: wieża: Spoiler Kwesty z bagien: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Tak raczej w ramach ciekawostki 15 marca wyszedł nowy patch do OP 2.2. Link do pobrania: Klik Ps: ci co grają w spolszczoną wersję Opka chyba nie muszę mówić żeby Nie Instalować Mod jest do ukończenia jak najbardziej i bez niego ale twórcy wciąż chcą dopieszczczać swoje dzieło co się chwali Lista zmian (po rosyjsku): Spoiler исправлено НЕудаление заслонки в ДШ, при побеге, которая могла случиться у некоторых игроков, по непонятным причинам. (Отыграть нужно с сейва ДО захода на ДШ!) - поправлена логика бандита, охраняющего телевизор. - поправлен диалог Клыка в Баре перед отправкой к Звездочёту на Кордон - поправлена логика кодовой двери из Саркофага в БУМ. - дополнен диалог Лукаша про "не попадаться свободовцам в ранге наёмника" (Квест на печатку). - Фраер должен быть сразу же в подземке Агропрома (если обыскали труп притворяшки). - план для Фенрира теперь нельзя выложить. - Призраку на Генераторах (у палатки) продублированы диалоги «с Радара» - убраны лишние Интро локации Подземки Припяти. - в заметках в КПК раненого бандита добавлено упоминание Фраера. - в диалоге Киценко исправлена опечатка в фамилии Воронина. - Доцент теперь забирает кисть Гнома при сдаче частей для биорадара. - Доцент не будет принимать флешки по Изделию 58, пока не отчитаемся Акиллу по Веному в Путепроводе. - обновлена иконка бюрера. - КПК из Подземки Припяти теперь не выкладываемые. - диалог Сахарова про Грома будет только после встречи с Доктором в Припяти. - в диалоге Дьяка убрано упоминание про чипы. - исправлена опечатка в достижении «Хранитель жизни». - сервер Волозара теперь весит вменяемые 10кг (а не 0,10). - поправлена нестыковка со Злобным при прослушивании на НЗ. - рука чумного зомби теперь может выпасть и с комариного. - у Бурбона часть ЦЗ на пачки денег заменены на ЦЗ на броники. - у пистолета CZ-75 full automatic изменена мушка и целик Тем, кто уже в Долине Шорохов лучше патч от 15.03.2023 пока не ставить, а поставить его после выхода с ДШ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Moi drodzy Czy ktoś z was też ma problem ze schowkiem Golema? Niby ma być na Arenie. Tak więc wchodzę kulturalnie w bitwę na niej. Tuszkany wesoło biegają ja próbuję się dostać pod sufit a tam pusto. Pytanie moje są jakieś miejsca przez które trzeba przejść aby się schowek ujawnił czy po prostu jest gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Hej,ma może ktoś sejwa zaraz po opuszczeniu pieczary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Godzinę temu, toldi napisał(a): Hej,ma może ktoś sejwa zaraz po opuszczeniu pieczary O to chodzi? dzien 1. autozapis pieczara - kordon.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Trzy razy wchodziłem na Arenę i schowka brak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 2 godziny temu, Ignachinio napisał(a): Moi drodzy Czy ktoś z was też ma problem ze schowkiem Golema? Niby ma być na Arenie. Tak więc wchodzę kulturalnie w bitwę na niej. Tuszkany wesoło biegają ja próbuję się dostać pod sufit a tam pusto. Pytanie moje są jakieś miejsca przez które trzeba przejść aby się schowek ujawnił czy po prostu jest gdzieś indziej? https://www.youtube.com/watch?v=BvSfxv2NeTo Końcówka filmiku :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Jakieś dodatkowe rzeczy trzeba jeszcze zrobić? Bo nie ma tego schowka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 25 minut temu, Ignachinio napisał(a): Jakieś dodatkowe rzeczy trzeba jeszcze zrobić? Bo nie ma tego schowka.. Tam jest chyba więcej niz jedno miejsce spawnu. Znalazłem stary filmik. Jeszcze z OP2 - może cos pomogą te lokalizacje. https://www.google.com/search?client=opera&q=2+места+спавна+Тайник+Голема&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:84a07f5f,vid:JIaS1gVZzIg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Duże termosy się losowo spawnują na lokacjach? Znalazłem łącznie 3 na magazynach, dziczy i wysypisku a potem obiegłem całe bagna i nie mam 2 kolejnych, męczący ten quest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi