gawron Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Trudno się nie zgodzić... Autor wciąż nie przestaje mnie zaskakiwać (oby jak najdłużej). Mam wrażenie, że z modyfikacji na modyfikację coraz bardziej się rozkręca. Poniżej Sidorowicz ukrywający się na Wschodnich Bagnach przed tropiącymi go najemnikami. Nic się nie zmienił, stary piernik, wciąż taki sam sknerus i żyła. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Gawron - w tej częśći moda (umownie najnowszej czyli4 - ej) wor - sidor dalej jest sobą. Uwaga! w modzie jest opcja na skombinowanie 2 skafanderkow i podkopsanie 10 tauzenów (10000) najmusowi który z kolesiem chce opuscić ekipę. Nie kopsać kasy i skafanderków, olać ten kwest bo nie bedzie finału, gra sie zawiesi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 19 godzin temu, vidkunsen napisał(a): Nie kopsać kasy i skafanderków, olać ten kwest bo nie bedzie finału, gra sie zawiesi. Dzięki za info, tym bardziej będę musiał to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Ukończyłem „Wspomnienia” na wszystkie możliwe sposoby. Mod bardzo mi się podobał i mam nadzieję, że autor Jek@n zrobi jeszcze nie jednego moda. Kilka screenów - 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Na pewno jeszcze jeden przed nami😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Kolejny dodatek "Podróż" do moda "Powrót do zony" ukończony. Jak i poprzednie jest na bardzo dobry poziomie, niezła fabuła z humorystycznymi wątkami i ciekawie zrobioną lokacją. Autor naprawdę trzyma wysoki poziom i oby tak było w przyszłości bo bardzo chętnie sięgnę po jego następne produkcje (mam nadzieję że takowe będą). Mod bardzo stabilny praktycznie bez wylotów, graficznie cieszy oko i z chęcią się biega po lokacji, ciekawy główny wątek fabuły. Jest trochę zadań pobocznych (również cyklicznych), które warto zrobić (będzie potrzebna spora gotówka, ale to nie jest większy problem) w zamian za cenne nagrody (np. arty, detektor Swaróg i porządna snajperk). Mod nie jest nastawiony na zbieranie artefaktów, zdobędziemy kilka raczej w schowkach lub jako nagrody, ewentualnie kilka cennych jest do kupienia za sporą kasę, dlatego Swaróg bardziej przydaje się przy bieganiu między anomaliami. System naprawy, modernizacji kombinezonów i broni nie jest skomplikowany, są trzy poziomy usprawnień do kupienia u handlarzy i zestawy potrzebne do napraw (usprawnienia najwyższego poziomu dopiero kupimy po pojawieniu się Sidorowicza ). Jak w poprzedniej części musimy uważać na polujących na nas najemników w maskujących strojach (trudniej ich wypatrzyć, a po zabiciu ich nie ma prawie żadnych fantów, ale jest kasa). Tak jak pisałem wcześniej po raz kolejny nie zawiodłem się, a wręcz przeciwnie gra sprawiła mi wiele przyjemności i z czystym sumieniem mogę ten dodatek polecić . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Mam pytanie.Na kiedy jest planowane spolszczenie na wszystkie cztery części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 @jurek48 @gawron wspominał, że pracuje nad dodatkiem Wspomnienia. Także cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 6 godzin temu, jurek48 napisał(a): Na kiedy jest planowane spolszczenie na wszystkie cztery części? Spolszczenie trzeciego dodatku Wspomnienia jest w trakcie testów. Natomiast polonizacja ostatniego DLC - Wędrówka czy jak kto woli Podróż, będzie gotowa nie wcześniej jak jesienią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Dzięki za informację.Trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 1 godzinę temu, gawron napisał(a): Natomiast polonizacja ostatniego DLC - Wędrówka czy jak kto woli Podróż, będzie gotowa nie wcześniej jak jesienią. Najgorzej jak na jesieni pojawi się jakiś piąty dodatek 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandamian Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Przy włączaniu gry wyskakuje błąd; OpenAl: Can't create sound device. Czy ktoś tak miał i czy by ktoś umiał temu zaradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yascarr Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Zainstaluj sterowniki dźwięku OpenAl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandamian Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 3 godziny temu, yascarr napisał(a): Zainstaluj sterowniki dźwięku OpenAl. niestety nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 W dniu 20.07.2023 o 19:27, tom3kb napisał(a): Najgorzej jak na jesieni pojawi się jakiś piąty dodatek 🤣 Nie miałbym nic przeciwko temu, wręcz przeciwnie🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Witam , jest spawner do tego moda i czy da się przerabiać pliki w modzie i w jaki sposób. Chciałem podnieść pojemność magazynka w strzelbie i jak to zrobiłem to strzelba się zawieszała nie mogłem z niej strzelać , albo nie było jej widać w rękach gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Kanon1022 - Escape a potem f1 https://disk.yandex.ru/d/onVHl3r0I07AxA https://drive.google.com/file/d/1IOXqQZERAyZnXF0tWaf3Se43U73fH7sS/edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 @vidkunsen Dzięki , ale po dodaniu tego co mi dałeś mam taki wylot , gra się nie uruchamia tylko ekran startowy. Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : C:\Repositories\abramcumner-16-jekan\xray\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'upgr_outf_1'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Kanon1022 - https://world-stalkers.ru/spavnery_stalker/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 (edytowane) Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index) [error]Function : CUIXmlInit::InitStatic [error]File : C:\Repositories\abramcumner-16-jekan\xray\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp [error]Line : 156 [error]Description : XML node not found [error]Argument 0 : background [error]Argument 1 : ui\ui_mm_main_16.xml @vidkunsen to samo , może jest antyczit , to co podałeś wyżej też wrzucać do gry. Dodam , że mam moda (repack - wersja samodzielna) chyba wstawiał go @Wojonik. Z tego linka do spawnerów to pobrałem przedostatni na pierwszej stronie , może coś nie tak. Edytowane 24 Lipca 2023 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Kanon1022 - może jest antyczit? nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 (edytowane) chłopaki jak ubić anomalie plująca kwasem na bagnie,bo ładuje w nia i nic Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez toldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Podziękowania za testy kolejnych przygód Inżyniera pod tytułem Wspomnienia płyną do @mkk7 i @smoxa. Za pomoc przy giwerkach niskie ukłony dla @Szczepan9205. Serdeczne dzięki, Panowie. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 @gawron Niech Ci Zona wynagrodzi. Dzięki @portals wrzucił już spolszczenie na nasz serwer i jest w pierwszym poście. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Widać komuś bardzo spodobała się modyfikacja że aż spolszczył kolejne dodatki do niej👍, ale ja nie o tym. Czy ktoś popyka w moda „Przygoda” i może nadal ma save z drugiej lokacji i mógłby się z nim podzielić, byłbym bardzo wdzięczny, bo tak musze zaczynać od nowa, a straciłem wszystkie zapisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi