Strielon Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 English: Sidorovich's bunker prototype concept, as made by Vyacheslav Sybulko (Антишнапс), one of GSC Game World's freelancer artists. A po polsku to prototypowy koncept bunka sidora w wykonaniu freelancera GSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Uff, dobrze wiedzieć, że chociaż kawałek bunkra Sidora mają Jeżeli to rzeczywiście jest screen od nich, to albo lecą na UE4, albo na jakimś dziwacznym buildzie jakiegoś swojego dziwacznego silnika. Bo na zwykłego, starego XRaya to mi to nie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Ja tam jajco wiem o tworzeniu gier, ale w czasach tworzenia Cienia UE tak prosty i dostępny de facto za darmo nie był. Teraz to jest dobre narzędzie do stworzenia chociażby krótkiego dema, które można pokazać szerszej publiczności, albo wręcz przeciwnie - węższej, na przykład szukając wydawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 W dniu 28.02.2019 o 17:07, Ptachu napisał: Nie znam ani jednej gry podobnej do Stalkera ani jednego niezłego symulatora na silniku UE oprócz Red orchestry 1 (Na tamte czasy była zajebista i dalej jest. Rykoszety od hełmu w grach można wyliczyć na palcach jednej ręki ). Dla mnie cukierkowy klimat ze zwiastunów silników UE co one nie potrafią to gniot :v Chodź każdy je chwali za prostotę... Chyba już wolę wysypujący się X-Ray Red Orchestra nie wiem co ma wspólnego ze STALKERami ale ok. Z podobnych gier do produkcji GSC mogą być te od studia Deep Shadows - Boiling Point, Xenus2 czy Precursors. Strzelanie, zwiedzanie, rabowanie, zadania, ekwipunek czy dbanie o ekwipunek. No i są elementy RPG jak rozwój postaci. Szkoda że nie dali BP na Steama jak to zrobili z innymi grami, mam pudełko ale paskudzić kompa DRM StarForce mi się nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Oj ten Boiling Point to masakra jeśli chodzi o wykonanie, udźwiękowienie i w ogóle. Zapowiadał się fajnie ale wyszło bardzo słabo. Też mam chyba z jakiejś gazetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Znalazłem takie coś: Cały set (12 obrazków) można pobrać stąd: https://vk.com/stalker_wiki/leak?act=s&id=24266846 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Mam -bliskie przekonaniu -odczucie , że te wszystkie informacje o S. 2 to takie "wishfull thinking". Jakieś - w sumie ładne-obrazki , ekstrapolacje jakichś dat wydania nie wiadomo z czego. Wybaczcie Koledzy - ale to trochę jak w dowcipie o jurnym podglądaczu, lornetce i plaży nudystów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 EEEE chyba zwykłe fanarty ze stalkera z dodanym napisem S.T.A.L.K.E.R 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 A co do Stalkera 2 - strona główna gry została uaktualniona https://www.stalker2.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 No, ten pierwszy obrazek to nie bardzo na fan-art wygląda. Poza tym w paczce są m.in. jakieś rendery kegów i butelek - kto by robił takie fan-arty? Nie zmienia to jednak faktu, że w pełni zgadzam się z tym, co napisał @boberm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Pierwsze 3 obrazki projektowe ale jeszcze z 2k12, reszta fan-arty. Proszę wrzucajcie w miarę wiarygodne rzeczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 39 minut temu, Arni napisał: A co do Stalkera 2 - strona główna gry została uaktualniona https://www.stalker2.com/ No i ?...... @Arni - jak na jakimś CON-ie lub w biznesowej prasie ukażą się informacje o planowanym budżecie , terminach wstepnych i ludziach związanych kontraktami na S 2 to ... OK . Uwierzę że coś drgnęło. Jak na razie to widzimy ładną stronę - nawet bardzo ładną i z klimatyczną muzyką dodatkowo , tyle że nic - powtórzę NIC - z tego nie wynika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 1 hour ago, Strielon said: Proszę wrzucajcie w miarę wiarygodne rzeczy. Cóż, znowu okazuje się, że wszystkie informacje o S2 są tak samo w miarę (nie)wiarygodne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 @boberm Jutro jest http://gamedev.lviv.ua W naszych newsach ostatnio o tym było. Zjedź na dół, znajdziesz znajome logo GSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) @Sierioża -widziałem pisząc poprzedni post . I....? Edytowane 28 Marca 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 I być może jutro dowiemy się czegoś więcej, a być może nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 @Sierioża , Koledzy - bądzmy w takim razie dobrej myśli . Aczkolwiek cytując "klasyka" - ...Ciemnośc widzę .Widzę ciemność..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Jakby autorzy Stalkera 2 wzięli w kupę nasze oczekiwania to powinni wypuszczać już Stalkera 4. Tak to widzę. Ale też, widzę ciemność. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Ze Stalkerem 2 i wieściami o nim wg. mojego osądu jest jak z powiedzeniem: ...ze sprawiedliwością jest jak z jajami komara, każdy wie, że komar je ma ale nikt ich nie widział. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 @vidkunsen - yeee. Choć jak się tak zastanowić, to może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 11 godzin temu, boberm napisał: No i ?...... [....]Jak na razie to widzimy ładną stronę - nawet bardzo ładną i z klimatyczną muzyką dodatkowo , tyle że nic - powtórzę NIC - z tego nie wynika. Ale ja nie mówię, że ma coś z tego wynikać. Po prostu ktoś na discordzie wrzucił, że zmienili stronę, a że tutaj nikt nie zaktualizował tematu to zrobiłem to ja. Nie mówię, że tam ma być od razu gdzieś w kodzie strony czy tle obrazu jakaś mega zagadka odnośnie gry czy daty jej wydania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 @ArniOK - nadinterpretowałem Twojego posta . Przepraszam za nieporozumienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 15 godzin temu, DaarMoo napisał: Jakby autorzy Stalkera 2 wzięli w kupę nasze oczekiwania to powinni wypuszczać już Stalkera 4. Tak to widzę. Ale też, widzę ciemność. No przecież stalker 2 to stalker 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 41 minut temu, Zwinny napisał: No przecież stalker 2 to stalker 4 Idąc tym tokiem myślenia, to Half-Life 3 wyszedł w 2001 roku A Half-Life 2 to tak naprawdę część piąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 @Zwinny , poczekam na numerację autorów. Myślę, że rozwiąże dylematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi