tom3kb Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) @Krzysu Jedenasta strona tego tematu, mój post z ~połowy strony. Cytat Problem Wrzuciłem spolszczenie i tam był nowy konfigurator, który też skopiowałem i teraz mod za pomocą konfiguratora w ogóle nie chce odpalić, kręci się tylko "klepsydra" i nic. Muszę odpalać, przez XR_3DA z folderu bin. Też macie takie coś. Czy może powinienem przerzucić tylko gamedate ze spolszczeniem, a pliku konfiguratora już nie. Nikt oprócz mnie nie miał takiego problemu, no może teraz ty Edytowane 11 Maja 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Zainstalujcie najnowszą wersje .NET Framework. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Kolejna literówka w spolszczeniu. Ma być "szyfrowych" zamiast "szyfoych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysu Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 @tom3kb O dziwo mi pomogła aktualizacja Javy i otwarcie jako administrator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Jak znależść Kiwaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Gdzieś już chyba było pisane w temacie. Pomagasz stalkerom z pierwszego domu po prawo patrząc od Sida, po wszystkim dostajesz namiary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 6 godzin temu, Krzysu napisał: @tom3kb O dziwo mi pomogła aktualizacja Javy i otwarcie jako administrator. Java mam chyba najnowszą Java 8 update 91 (z 24 kwietnia i ostatnio nie krzyczała mi o jakichś nowych update-ach), Net.Framework mam 4.52. Też uruchamiałem konfigurator jako administrator ale nie pomogło. Ale jak pisałem to nie jest jakiś wielki problem bo można odpalać normalnym exekiem z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Seb-stryl ten błąd "szyfoych" był stronę wcześniej w temacie. Najlepiej by było gdyby założyć nowy temat dotyczący błędów spolszczenia bo sporo stron już jest do przejrzenia i coraz częściej będą się dublować znaleziska z błędami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 @up Też o tym pisałem wcześniej jak miała wyjść polonizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 2 godziny temu, gawron napisał: Gdzieś już chyba było pisane w temacie. Pomagasz stalkerom z pierwszego domu po prawo patrząc od Sida, po wszystkim dostajesz namiary. To ci od lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) @anatol Ci dwaj od lodówki Jak temu co przeżyje pomożesz to gość ci mówi, że nie ma za dużo ale widział coś fajnego w Spoiler zawalonym tunelu na kordonie, tam gdzie promieniowanie i ta lokomotywa stoi obok nasypu Edytowane 12 Maja 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Dzięki serdeczne przegapiłem dialog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Znalazłem następne błędy w spolszczeniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 @mkk7 Wybaczcie, moje niedopatrzenie, ciężko jest to wszystko ogarnąć. Wydawało się, że tego błędu nie zgłoszono wcześniej, a tu zonk . Popieram pomysł utworzenia osobnego tematu dotyczącego spolszczenia bety do OGSE, gdzie będą podawane wszystkie wykryte do tej pory błędy w spolszczeniu przez stalkerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Jak wykonaliście zadanie od Sidora polegające na zabraniu artefaktu będąc niezauważonym przez wojskowych na kordonie ? Za każdym razem gdy udaje mi się go zabrać to otwierają ogień a nie wiem czy można ich wytłuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Skradając się do anomalii jak wejdziesz w tę mgłę to wojskowi cię nie widzą, dopiero jak zabierzesz artefakt z tej metalowej budki po dźwigu to zobaczą. Ale Sidor mówił że ty pierwszy masz nie otwierać ognia więc wtedy możesz ich już wytłuc bez konsekwencji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Różnie kombinowałem, ale zawsze do mnie zaczynali strzelać. Musiałem ich zastrzelić.Nie ma to negatywnego wpływu na rozgrywkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Pytanko czy ktoś wie jak przekonać Woronina i Łukasza do udzielenia pomocy w ataku na generatory ? Które opcje dialogowe wybrać ? I jak osiągnąć dobre zakończenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Łukasz - 22211 Woronin - 12221 Tylko, że są oni mało pomocni. Zamiast walczyć z Monolitem, tłuką się między sobą. Za to wojskowe śmigłowce, są bardzo pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Czy wykonując zadanie dla Dzika przystępuje do bandytów bo w wiosce Kotów zaczynają do mnie wszyscy strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 @anatol, wejdź w PDA i tam w zakładce Postęp, pisze do jakiej frakcji należysz. Wchodząc do Doliny Mroku można pomóc bandycie i zabić Naboja (po uratowaniu powinnościowca). Bandyci staną się przyjacielscy. Jednak po wykonaniu zadania dla Dzika automatycznie zostajemy bandytom, a to już może skomplikować rozgrywkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Wczoraj znowu mod zaskoczył mnie pozytywnie, strzelałem się z żołnierzami w podziemiach Agropromu, jeden wszedł w anomalię i zginął, a wtedy powstał artefakt, fajny patent, Na moddb wyczytałem, że jest na to nieduża szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Trochę literówek i błędów stylistycznych w pierwszej książce, dalej na stronach tez kilka. Mod zaskakuje też dziwnie, strzelamy się z wojskowymi oni w pancerzu beryl ja też, stan pancerza dobry i ja muszę wywalić z bliska cały magazynek śrutu a oni uśmiercają jednym nabojem z broni która nadaje się tylko na złom ale i tak im nie daruję . Edytowane 13 Maja 2016 przez mkk7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 To mapnik. Dzięki, że wrzucasz, poprawie jak będzie tego więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 W zakładce postęp pisze że należę do frakcji Samotników .Ale w wiosce kotów i tak do mnie strzelają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi