44piterv Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 @Ranger801 3. Patch 3.5.5 (wersja PL): Pobierz z naszego serwera. chodziło mi o ten link że nie działa , ale jak zrobiłeś porządek w paczce na mega to też dobrze . Dzięki za szybką odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Link 3. Patch 3.5.5 (wersja PL): Pobierz z naszego serwera. Poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) @Allen Podziękować za szybkość . Jednak w paczce z Mega jest popsuty patch ma za mało MB. (około 156 MB ) Ten z naszego serwera ma 432 MB przed rozpakowaniem. Tak wygląda rozpakowana paczka z mega . Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez 44piterv podziękowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Fo każdego moda jest inaczej, jest gdzieś poradnik jak zwiększyć udźwig albo ceny (może u ruskich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Dlaczego umieram z głodu po kilku godzinach snu mimo że jestem najedzony? Jak to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Posiada ktoś linki do wszystkich plików które są potrzebne do intalacji moda? (+polonizacja) niektóre linki z forum już powygasały a chciałbym moda ograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Wszystko jest tutaj: https://stalkerteam.pl/topic/4417-lost-world-troops-of-doom-30-fixed-patch-355/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 @Starika.. a ja widzę, że linki działają do wersji 3.0, bo chyba nie chcesz grać w starszą wersję 1.9? Bo po co? Do 1.9 nawet w tematach źródłowych linki martwe, możliwe, że mam też tego moda na płytach ale wrzucić nie wiem kiedy by mógł z powodu światowej pandemii koronawirusa i ciągłych pomysłów na obostrzenia od naszych władz Po co ten temat? Nie można było pisać już w istniejących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 @Protean właśnie ogarnąłem to sekundy po napisaniu tego posta, ale dziękuję za widomość pozostawię posta żeby gracze mieli do tej informacji szybki dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 To kontynuacja Lost World Requital? Czy nie trzeba przechodzić tamtego moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 @naznaczony09 to rozszerzenie do tamtego mody. Doszło trochę nowych zadań, w opisie jest, że 15. No i doszły różne zmiany gameplayowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) na dniach ukaże się spolszczony i zupdateowany poradnik do moda ^^ +parę porad jeżeli ktoś ma problemy z modem to proszę mnie oznaczyć w tym poście, chętnie pomogę Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez Starika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 hej witam sprawdziłbyś może mój problem techniczny pod Upadłą Gwiazdą? z tego co widziałem to jesteś ekspertem w problemach technicznych stalkera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dwa pytania: Jak zmniejszyć skok, bo postać skacze za wysoko i tracę zdrowie od upadku? I drugie: dlaczego bez powodu tracę zdrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Jeśli ktoś uważa, że świat w Lost Alpha jest pusty, to chyba nie grał w tego moda. Nic w nim nie ma do roboty. Kilka zadań. Nie wiadomo co robić. Czasami tylko jakiś pies przebiegnie przez drogę. Poza tym żadnych ludzi. Jak ujrzymy zombie to się robi raźniej i żal biedaka zabić, bo znów będziemy sami. Ale dobrze się jeździ samochodami. Przynajmniej trzymają się drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiem Diegtiariow Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Gdy wgrałem moda zgodnie z instrukcją a następnie uruchomiłem grę, po wciśnięciu nowej gry a następnie wybraniu poziomu trudności to gra po kilku sekundach wyrzuca mnie do pulpitu bez żadnego komunikatu. Oczywiście mam odpowiednią wersję gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 W logu nic nie ma? Poka loga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @Agrael zła nowina jest taka, że nie mam wszystkich wersji LWR, dobra nowina jest taka, że mam tą ostatnią najbardziej połataną i niby ostateczną. I to tą z linków u nas. Brakuje mi tylko patcha do grania na oświetleniu dynamicznym czyli trzeba grać na statycznym. LW-TOD 3.0 fixed: https://mega.nz/file/AxggGTxB#AnKfTayABdWp4kyiYsyGiUaFd75T5ZJvfTzvmyxJmoI Dynamic patch lwtod 2.0: brak. Patch 3.5.5 (wersja PL): https://mega.nz/file/ApIDkQRR#rc6V9-9pRp_a3zVFtRZpFxCOZO995CTxo2ycUNdqawM LWToD patch 3.5.5 fix: https://mega.nz/file/ZwRRCI7J#8mqeorFc_C2ZwFra91vqMk5bT8brg2TY9ain3cMi3Iw UWAGI: Mod jest w wersji samorozpakowującego się archiwum SFX (zajmuje 1.12 GB po wypakowaniu ponad 3,7GB) ale gdy kliknąłem na ikonkę archiwum żeby się sam rozpakował to na koniec wyskoczyło mi kilka komunikatów, że nie mógł otworzyć kilku plików. Więc coś mogłoby się zrypać. Gdy najpierw odpaliłem program 7zip i dopiero przez niego wypakowałem normalnie archiwum obyło się bez errorów. Do pierwszego posta na razie linków nie dodawałem, bo nie wiem jaką masz koncepcję na wygląd tematu Pliki na razie wrzuciłem na swoje MEGA ale lepiej później dodać też do pobieralni. Na ap pro linki do troops of doom są padnięte -> https://ap-pro.ru/forums/topic/436-lost-world-troops-of-doom/ i tam trochę bardziej był rozbity na poszczególne elementy więc nie wiem jak by to najpierw trzeba poskładać. Także ja by odpuścił ten temat. Znalazłem też niby wersję 3.0 fixed tutaj http://stalker-zone.info/load/s_t_a_l_k_e_r_lost_world_troops_of_doom_3_0_fixed/1-1-0-730 ale zajmuje 1,78GB więc sporo więcej od tej co była u nas, nie wiem, może to wina wyboru rodzaju pakowania. Także nie wiem czy stąd też korzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Dzięki @tom3kb. Wstawka została poprawiona. Niestety również i mi nie udało się odnaleźć aktywnego linku do Dynamic Patch LWTOD 2.0. Mimo wszystko mod został uratowany dzięki linkom od @tom3kb. We wstawce praktycznie wszystkie były nieaktywne. Uchowała się na przykład Mapa Przejść w wersji PL. Wykorzystałem również zrzuty od @cichy. Swoją drogą, to grałem kiedyś w tego moda. Nigdy bym się nie spodziewałem, że po 7 latach będę poprawiał jego wstawkę Na różnych forach można znaleźć Patch 3.6, ale spolszczenie nie jest do niego dostosowane. Dodatkowo ukryłem wstawkę z wcześniejszą wersją 1.9. Upoważnieni mają do niej wgląd. Zacząłem ją poprawiać, ale wszystkie linki są tam martwe, a jako że jest to starsza wersja, to obawiam się, że w sieci będzie bardzo ciężko znaleźć do niej linki. Zwłaszcza że mod jest z 2012 roku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 5 godzin temu, Agrael napisał: Na różnych forach można znaleźć Patch 3.6, ale spolszczenie nie jest do niego dostosowane. I tak uważam, że wrzucić będzie można. A nóż ktoś może skorzysta, zwłaszcza że jak napisałeś, ten mod to taki trochę 'abandonware' i ciężko cokolwiek z niego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 @ArNie Właśnie dodałem. Znajduje się w linkach do pobrania, w spoilerze. @pacjent1972 Kiedyś wrzucił ten patch, a @cichy w 2016 aktualizował link. Wszystkie są ( o dziwo ) aktywne. Być może kiedyś pojawi się jakaś nowa wersja Lost World i odświeży tę serię. Chociaż jak na razie nic tego nie zapowiada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Patch na oświetlenie dynamiczne: https://mega.nz/file/D4VRnQzC#84DObw5u33GOeVgBJgfCinvlLPc-44zfQSdaB-yHTjM 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 @Protean Świetna robota Wszystkie linki zostały odzyskane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jak usunąć kiwanie kamery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 @Monolithalian pobaw się jeszcze tymi parametrami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi