Guest Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Witam,Z racji tego, że soljanka a w szczególności jej modyfikacja OP-2 jest uznawana za najtrudniejszy mod do stalkera chciałbym aby tych nielicznych, którzy przeszli ją do końca wystawić na piedestale chwały Wraz z informacją, kto przeszedł soljankę proszę wstawić zrzut ekranu z osiągnięciem "Soljankowiec", które potwierdza ukończenie fabuły soljanki Osiągnięcie "Realista" jest dodatkowym wyróżnieniem i warto się nim pochwalić.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Nie pamiętam ale wielu się chwaliło przejściem Soljanki, ale chyba tylko @kobal o ile dobrze pamiętam wrzucił screena z dojścia na Zaton. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Przejście podstawowej solianki to żaden wyczyn. Przeszedłem to ze sześć razy w różnych odmianach i wersjach. Jest jedno osiągnięcie w które celuję. Jak zdobędę to wam pokażę i niech mnie wtedy który pobije 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Zaciekawiłeś mnie strasznie kobal...Rozumiem że NIE zdradzisz co to za osiągnięcie lub przynajmniej jak bardzo trudno je zdobyć? Ogólnie to nie gram w OP-2 dla osiągnięć, jednak jeśli Ciebie to coś zainteresowało w takim stopniu to musi to być coś MOCNEGO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Jak zdobędziesz to będziesz wiedział o które chodzi. Jestem pewny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 (edited) @kobal no to cwaniaczku czekamy A co do podstawowej fabuły to nie wiem czy na forum jest z 20 osób, które ją przeszły.Ja idę na pierwszy ogień : Edited October 27, 2015 by Godlike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 W poprzednią niedzielę dostałem to osiągnięcie (na SB mówiłem). Mam niecałe 1000 zadań za sobą a jeszcze tyle przede mną... , genialny mod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 (edited) Łał weszłem na Zaton a podrodze dostałem PrezentJeszcze nie skończyłem a już myśle o grze od NOWA Edited November 8, 2015 by Łobuz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Moje osiągnięcie Soljankowiec umieściłem w temacie Osiągnięcia (przed utworzeniem tematu: Galeria Chwały - Czyli kto przeszedł Soljankę), więc nie będę się powtarzał, ale chciałem podzielić się z Wami zrzutem ekranu z przed ostatniego zadania w modzie (jeśli oczywiście chronologicznie ukończyliśmy wszystkie pozostałe). Zdradzę tylko że ostatnim "zadaniem" jest.... Spoiler oświadczenie się Ariadnie i wręczenie obrączek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksantyp Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 (edited) Ja przeszedłem NS w 2014 raz. NS od połowy, gdy dostaniemy exo czystego nieba za kokony staje się grą łatwą a wręcz nudnawą z dużą ilością biegania. Mam nadzieję, że OP2 gdy już jesteśmy bardzo dobrze wyposażeni daje jakieś adekwatne, trudne zadania... Pod tym względem bardzo podobało mi się zakończenie Tajnych Ścieżek, gzie końcowa bitwa z kontrolerami to było to o co chodzi - totalna jatka. Postać miała tony amunicji, artefaktów , super exo najlepsze spluwy i to nie wystarczało. Z grą w OP2 na razie się wstrzymuję (chcę ukończyć parę innych modów) ale pewnie zagram - bo w NS jest wszystko, co w stalkerze najlepsze ... Edited December 29, 2015 by ksantyp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Solianka zaliczona Chyba szybciej mi to poszło, niż 4 lata temu 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger801 Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Dokonałem tego, czego nie udało mi się dokonać w żadnej innej wersji Soljanki. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elkitrim Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 I moja skromna osoba też tego dokonała 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 A tak z ciekawości udało się wam ukończyć bez zaglądania w poradniki, filmiki na youtubie, czy na coś jest niewykonalne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 (edited) Pomimo obaw bo za dużo namieszałem w fabule udało mi się dzisiaj oświadczyć Ariadnie i oświadczyny zostały przyjęte. Poniżej dowód ukończenia Soljanki: Grałem w tego moda bez 10-ciu dni 11 miesięcy. Dziękuję WSZYSTKIM którzy przez czas grania okazywali mi pomoc ! Edited July 20, 2016 by kazik 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Gratulacje. Bo ja już po miesiącu grania, zrobił bym moda koszykarzem. A pamiętasz chociaż co w modzie było, może nie na samym początku, ale po tygodniu grania? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 (edited) Dzięki za gratulacje. Pamiętam te początkowe zadania na Kordonie od Sidora i Kuzniecowa a potem tylko na wyrywki ale gdyby coś mam (po porządkach) 4106 sejwów dla przypomnienia Pozdrawiam. Edited July 21, 2016 by kazik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksantyp Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Ukończyłem Soliankę w ramach OP-2, fajnie było Jeszcze sporo zadań z OP-2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 (edited) Też mi się udało. Ale do końca gry jeszcze sporo. Edited February 25, 2018 by tybet64 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 OP2.1 jest najnowszą wersją Narodnoj Solianki więc przeniosłem Galerię Chwały tutaj. Ciekawi mnie ile osób ukończyło tego moda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 Wszyscy ukończyli OP 2.1 Ukończyłem i ja A tak na serio zostało mi jeszcze sporo zadań.. więc gry nie odkładam na półkę jedziemy dalej 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted August 12, 2020 Report Share Posted August 12, 2020 Wrzucam i ja, żeby nie było, że nigdy nie ukończyłem Spoiler 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samotnik67 Posted September 26, 2020 Report Share Posted September 26, 2020 (edited) Przeszłem tego moda juz po raz drugi (STALKERSOUP), a teraz zdecydowałem sie tym pochwalić. Mówiłem ze przejde, no i przeszłem Soliankowiec + Realista + Nie Czituje Spoiler Statystyki mojej postaci : Spoiler Edited September 26, 2020 by Samotnik67 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Sztychowka Posted June 23, 2021 Report Share Posted June 23, 2021 (edited) Teraz moja kolej na pochwałę. OP 2.1 przechodzę drugi raz, gdyż za pierwszym razem miałem czita na ammo, i zabiłem Borova. Teraz prawie wszystko na legalu, bo superskok użyty 3k razy ale poza tym nieśmiertelność tylko 7, ale za moim pierwszym razem było z 200. Tym razem sobie nagrywałem, filmy krótkometrażowe, z incydentów które mi się przydarzały, są to filmy raz 30 sekundowe a raz 10 minutowe. Cała playlista jest tu: Spoiler A tu filmik ze statystykami postaci itp.(również w playliście ale jest na końcu) Spoiler Edited June 23, 2021 by Dr_Sztychowka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starika.. Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 Przejście innej modyfikacji Soljanki też się zalicza? Ja przeszedłem STALKERSOUP wraz z dodatkami Collector i Treasure Hunt. Dla osoby ogarniającej mody dość dobrze doświadczonej w STALKERach to i tak są 2 miesiące owocnego, systematycznego grania. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts