Jump to content

Galeria Chwały - Czyli kto przeszedł Soljankę

Guest

Recommended Posts

Witam,

Z racji tego, że soljanka a w szczególności jej modyfikacja OP-2 jest uznawana za najtrudniejszy mod do stalkera chciałbym aby tych nielicznych, którzy przeszli ją do końca wystawić na piedestale chwały :)

Wraz z informacją, kto przeszedł soljankę proszę wstawić zrzut ekranu z osiągnięciem "Soljankowiec", które potwierdza ukończenie fabuły soljanki :)

Osiągnięcie "Realista" jest dodatkowym wyróżnieniem i warto się nim pochwalić.

Pozdrawiam

• 1 month later...

Moje osiągnięcie Soljankowiec umieściłem w temacie Osiągnięcia (przed utworzeniem tematu: Galeria Chwały - Czyli kto przeszedł Soljankę), więc nie będę się powtarzał, ale chciałem podzielić się z Wami zrzutem ekranu z przed ostatniego zadania w modzie (jeśli oczywiście chronologicznie ukończyliśmy wszystkie pozostałe). Zdradzę tylko że ostatnim "zadaniem" jest....

Spoiler

oświadczenie się Ariadnie i wręczenie obrączek:blush:

Ig9kREg.jpg

• 2 weeks later...

Ja przeszedłem NS w 2014 raz. NS od połowy, gdy dostaniemy exo czystego nieba za kokony staje się grą łatwą a wręcz nudnawą z dużą ilością biegania.  Mam nadzieję, że OP2 gdy już jesteśmy bardzo dobrze wyposażeni daje jakieś adekwatne, trudne zadania... Pod tym względem bardzo podobało mi się zakończenie Tajnych Ścieżek, gzie końcowa bitwa z kontrolerami to było to o co chodzi - totalna jatka. Postać miała tony amunicji, artefaktów , super exo najlepsze spluwy i to nie wystarczało. Z grą w OP2 na razie się wstrzymuję (chcę ukończyć parę innych modów) ale pewnie zagram  - bo w NS jest wszystko, co w stalkerze najlepsze ...

Edited by ksantyp

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Pomimo obaw bo za dużo namieszałem w fabule udało mi się dzisiaj oświadczyć Ariadnie i oświadczyny zostały przyjęte. Poniżej dowód ukończenia Soljanki:

ss_rozpacz_07-20-16_18-14-27_(zaton).jpg

Grałem w tego moda bez 10-ciu dni 11 miesięcy.
Dziękuję WSZYSTKIM którzy przez czas grania okazywali mi pomoc !

Edited by kazik
  • Positive 3

:) Dzięki za gratulacje.
Pamiętam te początkowe zadania na Kordonie od Sidora i Kuzniecowa a potem tylko na wyrywki ale gdyby coś mam (po porządkach) 4106 sejwów dla przypomnienia :)

Pozdrawiam.

Edited by kazik

• 7 months later...
  • 1 year later...
  • 2 years later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...

Teraz moja kolej na pochwałę. OP 2.1 przechodzę drugi raz, gdyż za pierwszym razem miałem czita na ammo, i zabiłem Borova. Teraz prawie wszystko na legalu, bo superskok użyty 3k razy :D ale poza tym nieśmiertelność tylko 7, ale za moim pierwszym razem było z 200. Tym razem sobie nagrywałem, filmy krótkometrażowe, z incydentów które mi się przydarzały, są to filmy raz 30 sekundowe a raz 10 minutowe. Cała playlista jest tu: 

Spoiler

A tu filmik ze statystykami postaci itp.(również w playliście ale jest na końcu)

Spoiler

Edited by Dr_Sztychowka
  • Positive 2

• 3 months later...