Gość Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Witam,Z racji tego, że soljanka a w szczególności jej modyfikacja OP-2 jest uznawana za najtrudniejszy mod do stalkera chciałbym aby tych nielicznych, którzy przeszli ją do końca wystawić na piedestale chwały Wraz z informacją, kto przeszedł soljankę proszę wstawić zrzut ekranu z osiągnięciem "Soljankowiec", które potwierdza ukończenie fabuły soljanki Osiągnięcie "Realista" jest dodatkowym wyróżnieniem i warto się nim pochwalić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Nie pamiętam ale wielu się chwaliło przejściem Soljanki, ale chyba tylko @kobal o ile dobrze pamiętam wrzucił screena z dojścia na Zaton. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Przejście podstawowej solianki to żaden wyczyn. Przeszedłem to ze sześć razy w różnych odmianach i wersjach. Jest jedno osiągnięcie w które celuję. Jak zdobędę to wam pokażę i niech mnie wtedy który pobije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Zaciekawiłeś mnie strasznie kobal...Rozumiem że NIE zdradzisz co to za osiągnięcie lub przynajmniej jak bardzo trudno je zdobyć? Ogólnie to nie gram w OP-2 dla osiągnięć, jednak jeśli Ciebie to coś zainteresowało w takim stopniu to musi to być coś MOCNEGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jak zdobędziesz to będziesz wiedział o które chodzi. Jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) @kobal no to cwaniaczku czekamy A co do podstawowej fabuły to nie wiem czy na forum jest z 20 osób, które ją przeszły.Ja idę na pierwszy ogień : Edytowane 27 Października 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 W poprzednią niedzielę dostałem to osiągnięcie (na SB mówiłem). Mam niecałe 1000 zadań za sobą a jeszcze tyle przede mną... , genialny mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Łał weszłem na Zaton a podrodze dostałem PrezentJeszcze nie skończyłem a już myśle o grze od NOWA Edytowane 8 Listopada 2015 przez Łobuz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Moje osiągnięcie Soljankowiec umieściłem w temacie Osiągnięcia (przed utworzeniem tematu: Galeria Chwały - Czyli kto przeszedł Soljankę), więc nie będę się powtarzał, ale chciałem podzielić się z Wami zrzutem ekranu z przed ostatniego zadania w modzie (jeśli oczywiście chronologicznie ukończyliśmy wszystkie pozostałe). Zdradzę tylko że ostatnim "zadaniem" jest.... Spoiler oświadczenie się Ariadnie i wręczenie obrączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Ja przeszedłem NS w 2014 raz. NS od połowy, gdy dostaniemy exo czystego nieba za kokony staje się grą łatwą a wręcz nudnawą z dużą ilością biegania. Mam nadzieję, że OP2 gdy już jesteśmy bardzo dobrze wyposażeni daje jakieś adekwatne, trudne zadania... Pod tym względem bardzo podobało mi się zakończenie Tajnych Ścieżek, gzie końcowa bitwa z kontrolerami to było to o co chodzi - totalna jatka. Postać miała tony amunicji, artefaktów , super exo najlepsze spluwy i to nie wystarczało. Z grą w OP2 na razie się wstrzymuję (chcę ukończyć parę innych modów) ale pewnie zagram - bo w NS jest wszystko, co w stalkerze najlepsze ... Edytowane 29 Grudnia 2015 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Solianka zaliczona Chyba szybciej mi to poszło, niż 4 lata temu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dokonałem tego, czego nie udało mi się dokonać w żadnej innej wersji Soljanki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 I moja skromna osoba też tego dokonała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 A tak z ciekawości udało się wam ukończyć bez zaglądania w poradniki, filmiki na youtubie, czy na coś jest niewykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Pomimo obaw bo za dużo namieszałem w fabule udało mi się dzisiaj oświadczyć Ariadnie i oświadczyny zostały przyjęte. Poniżej dowód ukończenia Soljanki: Grałem w tego moda bez 10-ciu dni 11 miesięcy. Dziękuję WSZYSTKIM którzy przez czas grania okazywali mi pomoc ! Edytowane 20 Lipca 2016 przez kazik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Gratulacje. Bo ja już po miesiącu grania, zrobił bym moda koszykarzem. A pamiętasz chociaż co w modzie było, może nie na samym początku, ale po tygodniu grania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki za gratulacje. Pamiętam te początkowe zadania na Kordonie od Sidora i Kuzniecowa a potem tylko na wyrywki ale gdyby coś mam (po porządkach) 4106 sejwów dla przypomnienia Pozdrawiam. Edytowane 21 Lipca 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ukończyłem Soliankę w ramach OP-2, fajnie było Jeszcze sporo zadań z OP-2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Też mi się udało. Ale do końca gry jeszcze sporo. Edytowane 25 Lutego 2018 przez tybet64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 OP2.1 jest najnowszą wersją Narodnoj Solianki więc przeniosłem Galerię Chwały tutaj. Ciekawi mnie ile osób ukończyło tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Wszyscy ukończyli OP 2.1 Ukończyłem i ja A tak na serio zostało mi jeszcze sporo zadań.. więc gry nie odkładam na półkę jedziemy dalej 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Wrzucam i ja, żeby nie było, że nigdy nie ukończyłem Spoiler 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Przeszłem tego moda juz po raz drugi (STALKERSOUP), a teraz zdecydowałem sie tym pochwalić. Mówiłem ze przejde, no i przeszłem Soliankowiec + Realista + Nie Czituje Spoiler Statystyki mojej postaci : Spoiler Edytowane 26 Września 2020 przez Samotnik67 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Teraz moja kolej na pochwałę. OP 2.1 przechodzę drugi raz, gdyż za pierwszym razem miałem czita na ammo, i zabiłem Borova. Teraz prawie wszystko na legalu, bo superskok użyty 3k razy ale poza tym nieśmiertelność tylko 7, ale za moim pierwszym razem było z 200. Tym razem sobie nagrywałem, filmy krótkometrażowe, z incydentów które mi się przydarzały, są to filmy raz 30 sekundowe a raz 10 minutowe. Cała playlista jest tu: Spoiler A tu filmik ze statystykami postaci itp.(również w playliście ale jest na końcu) Spoiler Edytowane 23 Czerwca 2021 przez Dr_Sztychowka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Przejście innej modyfikacji Soljanki też się zalicza? Ja przeszedłem STALKERSOUP wraz z dodatkami Collector i Treasure Hunt. Dla osoby ogarniającej mody dość dobrze doświadczonej w STALKERach to i tak są 2 miesiące owocnego, systematycznego grania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi