Bastek Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) @gawron jesteś wielki! Działa u mnie! Niech ci Bozia w artefaktach wynagrodzi Wie może ktoś jak się dostać do lab x16 oraz gdzie znajdę Fige? Krążę,krążę i nadal nie mogę znaleźć typa i wejścia do x16. Klasycznego wejścia do x16 nie ma. Zszedłem na sam dół po schodach i puste pomieszczenie. Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez Bastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 @gawron - link do tego fixa na wylot w czasie pogoni, trzeba dodać do #1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 20 godzin temu, Bastek napisał: Wie może ktoś jak się dostać do lab x16 oraz gdzie znajdę Fige? Krążę,krążę i nadal nie mogę znaleźć typa i wejścia do x16. Klasycznego wejścia do x16 nie ma. Zszedłem na sam dół po schodach i puste pomieszczenie. Nie miałem z tymi zadaniami problemu (nie licząc problemu z wylotem, który naprawił @gawron). Trzeba porozmawiać z Sacharowem i odszukać grypę Naukowców w Parowie. Zabijamy kontrolera i naukowców zombi. Bierzemy dokumenty i oddajemy Sacharowi. Wtedy zaczynają się "normalne" zadania na Jantarze. Z Krugłowem, Wasiliewem i X16. Natomiast, by znaleźć Figę, trzeba porozmawiać z żołnierzem w bunkrze. Po wykonaniu serii zadań, sytuacja się wyjaśnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Pytania . W których miejscach (po za tunelami pod składem oraz kryjówką kopaczy) są skrzynki z amunicją dla Kreta ? Jak zdobyć info o przejściu na bagna ? Czy jest możliwość wejścia w posiadanie Automatu Nikonowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Skrzynki dla Kreta: Przejście na Bagna: Przejście na Bagna otwiera się podczas poszukiwań dezertera, najlepiej brać je przed X-18. Informacja o przejściu leży w jednym z pomieszczeń z dokumentami na Agro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Skrzynki są 3 tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Nie, jest ich 4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 To dziwne bo sprawdziłem podziemia składu - 2 I jedna w kryjówce kopaczy . Gdzie jest 4 ta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 No masz link na YT powyżej, tam jest 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 @Wędrowiec, zerknij parę postów wyżej. @gawron naprawił ten problem. Ech... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Rozmawialiśmy o tym na spotkaniu, większość ludzi nie używa funkcji szukaj na forum niedługo nastąpi zmiana regulaminu co do tego więc najwyższy czas brać się za naukę korzystania z wyszukiwarek zamiast bezmyślnie nabijać posty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 W tym modzie ciekawie i dotąd niespotykanie, autorzy podeszli do ulepszania pancerzy. W modzie kupujemy, znajdujemy, albo zabieramy z trupów różne pancerze. Modą być zwykłe, ale też i ulepszone. Niektóre z nich mają egzoszkielet, który możemy zdjąć i założyć na inny pancerz. Samego egzoszkieletu nie da się nosić, trzeba założyć go na pancerz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Smoxiu, coraz bardziej mam ochotę na to OGSE A tym czasem fotografa nie skończyłem jeszcze. Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Tario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Pytanie do naszych tłumaczy, czy mogą podać jakiś czysto orientacyjny termin spolszczenia tego moda. Mod wygląda zachęcająco więc albo spróbować zacząć go po rosyjsku albo jeszcze poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Cytat czy mogą podać jakiś czysto orientacyjny termin spolszczenia tego moda Wszyscy tłumacze lubią takie pytania Ja bym spróbował odpowiedzieć z nich i zaryzykowałbym strzał, że w 2016 roku. Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Właściwą odpowiedzią będzie - po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Odpowiedź jest prosta, spolszczenie wyjdzie kiedy będzie skończone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mam pytanie : Jak używać detektora Radioman'a w Dark-Zonach (z questu Niebezpieczna Nauka) ? Bo gdy wejdę do Dark-Zone'u otwieram ekwipunek najeżdżam kursorem na ikonkę skanera i nic nie mogę z nim zrobić :( Menu akcji się nie pojawia . Czy to jakiś błąd czy moja głupota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Użycie detektora jest proste jak się już załapie jak to robić. Podchodzimy do anomalii, wyjmujemy dekoder, naciskamy K (detektor zmienia funkcję szukania). Powinny pokazać się 00000. Za pomocą < i > na klawiaturze ustawiamy częstotliwość i naciskamy Enter. Jeżeli częstotliwość jest odpowiednia, to pojawi się artefakt. Czasem trzeba kilkakrotnie powtórzyć szukanie, bo art się nie pokazuje. Trzeba zdjąć pancerz i usunąć broń ze slotów, bo mogą ulec zepsuciu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zaskakujesz mnie @smox coraz bardziej opisując tego moda, oczywiście in positive! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 9 minut temu, pacjent1972 napisał: Zaskakujesz mnie @smox coraz bardziej opisując tego moda, oczywiście in positive! To dlatego, że mod bardzo przypadł mi do gustu. Oprócz świetnej fabuły oferuje sporo możliwości ustawień, które pozwalają dostosować wymagania nawet do słabszych komputerów, zachowując przy tym w miarę przyzwoity wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 A ktoś tu ma jakieś kompa złoma, na którym go uruchomił, bo ja jutro planuję spróbować na intel 2x2.00Ghz, 2 giga ramu, i zintegrowana karta graficzna intela z 256Mb ramu, Chodzi mi czy robić sobie jakakolwiek nadzieję na granie w weekend Da rade na najniższych w śmiesznej rozdziałce 800x600. Bo na moddb wyczytałem, że niby wycięto oświetlenie statyczne, a jego wymagania minimalne to coś jak dla Cieni rekomendowane jak wychodził. Także nie wiem czy w ogóle zaczynać wypakowywać jutro czy lepiej zarzucić od razu Op-2 albo DejaVu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tyle że ja tego scanera nawet nie mogę wyposażyć :( On po prostu jest w ekwipunku i nic nie mogę z nim zrobić . Jest takim przedmiotem jak pendrive Strieloka po prostu jest w ekwipunku i nic nie mogę z nim zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ten skaner zostaw w spokoju. Trzeba mieć odpowiedni detektor anomalii i to nim szukasz artefaktów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dobra kosztowało mnie to 65K ale mogę już kontynuować quest Dzięki . A i jeszcze 1 pytanie . Jakie częstotliwości muszę wykorzystywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi