Agrael Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Z przykrością informujemy o śmierci jednego z naszych użytkowników, @kondotier-a. Odszedł 11.08.2023 r. w wieku 79 lat. @kondotier uczestniczył w życiu naszego forum od 2012 roku i nieustannie zgłębiał różnorodne modyfikacje do S.T.A.L.K.E.R.-a. Z całą pewnością było ich mnóstwo, wręcz nie do zliczenia. Przez wszystkie te lata starał się także pomagać naszym użytkownikom w rozwiązaniu różnej maści problemów. Brał również udział w tłumaczeniu modów - czy to samemu, czy też w ekipie. Ich lista znajduje się w poniższym spoilerze: Spoiler F.O.T.O.G.R.A.F, OGSE 0.6.9.3 (Final 2.0), Lost Alpha, Ostatni Stalker - 1.3 х64 (OGSR) / Ostatni Stalker v.2020, Odrodzony: Duplikaty cz.1 v7.63 - Odmienne Światy, Upadek Zatonu, Another Zone Mod, Prypeć. Czas Rozliczeń - Czas Sojuszu (Prolog: I część serii), Na przekór śmierci: Nowicjusz, Projekt "Odstępca", Złoty Kufer - Część I, Złoty Kufer - Część II, Biały oddział, Gdy Rozum Śpi - Dziennikarz, Historia Ekologa, W krzyżowym ogniu, Kroniki Czarnobyla, Człowieczy Los Krok w Nieznane: Deja Vu, Człowieczy Los Krok w Nieznane: Deja Vu (Outfater Addon), Dawne Dzieje. Zdarzenie 3, Wariant "Omega" v.4.0 - Tropem Zaginionego, Oblivion Lost Remake 2.5, Tajna droga, Echo Czarnobyla 2 - Drugi oddech. Jest to z całą pewnością niepowetowana strata dla naszej skromnej, forumowej społeczności, ale przede wszystkim utrata niezwykłej osoby, której nikt nie jest w stanie zastąpić. @kondotier Na forum od 12.05.2012 do 01.08.2023 r. Na zawsze w Naszej pamięci. Wyrazy współczucia dla rodziny oraz bliskich. Dobrej Ci Zony, Stalker. Administracja oraz przyjaciele z forum StalkerTeam. Proszę o niepozostawianie punktów reputacji. Nie można ich wyłączyć w przypadku konkretnego tematu. Pozostawiona reputacja będzie systematycznie usuwana. Prosimy również o nie "wywoływanie" @kondotier-ra na forum z przyczyn oczywistych. Dodatkowo administracja postanowiła pozostawić profil w stanie takim, jakim był on przed odejściem jego właściciela. Temat będzie otwarty dla wszystkich. Każdy z forumowiczów może wspomnieć @kondotier-a. Pamiętajmy jednak o kulturze i kwestii najważniejszej - o zmarłych należy mówić dobrze albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Cześć Jego Pamięci. Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Niech Spoczywa w Pokoju. Zrobił dużo dobrego dla innych kierując sie pasją dla S.T.A.L.K.E.R.A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Dzięki za wszystko stalkerze! Do zobaczenia w tej lepszej Zonie. Byłeś, jesteś i będziesz legendą tego Forum. Na zawsze wśród nas! Człowiek niesamowity, zawsze pomocny nawet jak czegoś nie wiedział to zawsze skierował do osoby która pomóc mogła. Będzie mi go brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Legenda na naszym Forum. Niepowetowana strata. Niech spoczywa w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolin12 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Nie raz i nie dwa angażował się w pomoc, gdy czegoś nie wiedziałem lub miałem wątpliwości. Spoczywaj w pokoju Kondotierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Niech mu Zona miękką będzie... Spotkamy się na pewno po drugiej stronie [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Niech spoczywa w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Niech mu Zona lekką będzie. Wiele razy pomagał mi z różnymi rzeczami, od kiedy jestem na ST to był tu prawie zawsze... Między innymi dzięki niemu zostałem też na ST i zająłem się tłumaczeniami, odnośnie których często udzielał mi wskazówek. Będzie go brakować zarówno mnie jak i pewnie nam wszystkim... Niech spoczywa w pokoju [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Istna Legenda naszego forum. Dobrej zony Kondotierze. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Dobry tester modów, chuop z którym zawsze można było pogadać, spokojny i kulturalny, wieloletni użytkownik. Rest in peace bro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Co?! Jak to możliwe? Przecież jeszcze zdążyłem ostatnio pisać na czacie. Zdążył użyć emotki Do Widzenia na ShoutBoxie... Ech, będzie mi go brakować. Tego, że mi odpisywał na czacie. Komentarzy w dyskusjach. Ogrywania modów na ochotnika... Odpoczywaj w spokoju Legendo. Szkoda, że nie zdążyłem Tobie napisać, że w jednym z opowiadań miało być nawiązanie do Ciebie. Pojawiała się Sara Kondontierowa... Jedna z kilku cywilnych bohaterek wojny na Ukrainie, która żyjąc w fikcyjnym mieście zdobywała zapasy dla rodziny i sąsiadów. Ta książka nad którą pracuję, zostanie dokończona i wydam ją choćby własnym nakładem... Żegnaj! Obyśmy mogli wkrótce się zobaczyć na tamtym świecie... (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Niech spoczywa w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Wielki żal i smutek. Odszedł weteran Zony i legenda forum. Odszedł przyjaciel. Покойся с миром, Друг 🕯️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Wracam na forum a tu taka wiadomość 😞 Kojarzę Kondotiera odkąd jestem na forum. Ważna postać i wierny kompan podróży po Zonie. Żegnaj Kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Czyli koniec kolejnej epoki, bo Kondotier jak by tu był od zawsze. Smutna wiadomość i będzie go tutaj brakowało. Niech mu zona lekką będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Rzadko zaglądam na forum ale ta wiadomość uderzyła mnie jak obuchem. Straszna szkoda i żal po odejściu takiej osoby jak Kondotier. Spoczywaj w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 O Cie w mordę! tego się nie spodziewałem, temat trafiłem przypadkiem, wspaniały człowiek, nie raz i nie dwa mi pomógł w różnych modach, w życiu bym nie pomyślał że on miał aż 79 lat, jestem w szoku 😱 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Żegnaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Nikt mi tyle nie pomógł jak zaczynałem z modami, z każdym problemem odpisywał i czasem nawet przechodził za mnie zbugowane misje w ns16 Spoczywaj w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Szok... Aż trudno uwierzyć... Wszędzie było go pełno. Przy każdym modzie. Zawsze pomocny. Czasami lekko wkurzający, ale co tam. A teraz pustka. Spokojnej podróży @kondotier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Wielka strata. Bardzo dużo mi pomagał w kwestii modów, było widać że jest pomocnym, cierpliwym człowiekem (koty bywają irytujące) i pewnie taki sam był w prawdziwym życiu. Zarówno mnie, jak i wielu innym pomagał stawiać pierwsze kroki w zonie. Niech spoczywa w pokoju [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Aż trudno uwierzyć. Był zawsze bardzo pomocny. Wyrazy współczucia dla całej rodziny. 😞 [*] 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchol Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Spoczywaj w pokoju kolego, niech ci zona lekką będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Były gorsze i lepsze dni między nami na tym forum, jak to w życiu bywa, szacun za wiedzę o świecie gry Stalker przez te wszystkie lata! Niech Ci ziemia lekką będzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi