Allen Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Witam wszystkich. Chcę poruszyć temat zapomnianego lub mało interesującego działu Nowe Mody. Rozmawiałem już na ten temat z @portals, ale z racji tego, że miałoby to ułatwić wyszukiwanie nowych modów użytkownikom, chcemy poznać waszą opinię. Mianowicie chodzi o to, aby przeprowadzić w nim pewne zmiany i uczynić go użytecznym. Przeniesienie działu na samą górę listy Forów. Przeniesienie istniejących w nim tematów do działu Modyfikacje do serii S.T.A.L.K.E.R. lub Mody przetłumaczone na język polski. Wszystkie nowe mody, (które są już dostępne) będą trafiały do tego działu na okres miesiąca i pozostaną w nim bez względu na to, czy zostaną przetłumaczone. Po upływie czasu mody trafią do odpowiednich działów. Prosiłbym wszystkich zaglądających tutaj o opinie. Ekipa S.T.A.L.K.E.R Team. ZANIM WSTAWISZ MODA - PRZECZYTAJ. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Według mnie to bardzo dobre rozwiązanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niania66 Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Bardzo dobry pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Pomysł jak najbardziej zasadny, no i dział na pewno ożyje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek48 Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Popieram ten pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 To logiczne, że nowe mody powinny tam trafiać. Ale czy mają to również być zapowiedzi modów, lub jak to często się zdarza, bety nie będące nawet testowymi?Dlatego w tym dziale zrobiłbym poddział ZAPOWIEDZI MODÓW, do którego trafiałyby wszystkie "niedorobione". Coraz częściej pojawiają się bety do otwartego testowania, nie zawsze zakończone finalnym modem.Dopiero po ich dokończeniu, przetestowaniu i wydaniu wersji finalnej, trafiałyby do NOWYCH MODÓW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Jak mówiłem zgadzam się na pomysł Allen ale poprawka kondotiera wydaje się dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Ten pomysł, po realizacji, da przejrzystość w nowościach. Teraz z nawyku, wstawia się nowość do działu np. przeznaczonego dla CS - i w ten sposób taki mod niknie. Świetna koncepcja moim zdaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Również jestem za i razem z poprawką kondotiera. Jedyne wyzwanie będzie stanowił nadzór i organizacja tego ale skoro Allen ostatnio jest dostępny to wierzę, że nie będzie problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Posted August 27, 2015 Author Report Share Posted August 27, 2015 Dlatego w tym dziale zrobiłbym poddział ZAPOWIEDZI MODÓW, do którego trafiałyby wszystkie "niedorobione". Coraz częściej pojawiają się bety do otwartego testowania, nie zawsze zakończone finalnym modem.Dopiero po ich dokończeniu, przetestowaniu i wydaniu wersji finalnej, trafiałyby do NOWYCH MODÓW.Tak masz rację, zgadzam się zapomniałem, że nie każdy mod jest wydawany od razu w wersji finalnej. Chciałbym jeszcze aby wypowiedział się któryś z Redaktorów bo pomysł portalsa z recenzjami nowych modów jest moim zdaniem, 50% tego co dawałby użytkownikom odbudowany dział. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Jeśli ma obowiązywać schemat wstawiania nowych modów, to ten schemat powinien znaleźć się na początku ( przypięty) tego działu. Z tytułem np. ZANIM WSTAWISZ MODA - PRZECZYTAJ.Po wprowadzonych zmianach, zgubił mi się ten schemat. A tu będzie łatwy do znalezienia i zastosowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Posted September 23, 2015 Author Report Share Posted September 23, 2015 Schemat będzie dodany wkrótce, zostało jeszcze parę spraw do omówienia z administratorami technicznymi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Posted September 24, 2015 Author Report Share Posted September 24, 2015 Schemat dodany.https://stalkerteam.pl/topic/2964-regulamin-wstawiania-modów/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 Wydaje mi się, że ten dział został troszeczkę przez nas wszystkich zapomniany, a zatem czas najwyższy go ożywić. Proponuję zmienić jedną rzecz: W dniu 26.08.2015 o 21:54, Allen napisał: Wszystkie nowe mody ( które są już dostępne ) będą trafiały do tego działu na okres 3 miesięcy (do ustalenia) i pozostaną w nim na ten okres bez względu na to czy będą przetłumaczone czy nie, po upływie "3 miesięcy" mody trafią do odpowiedniego działu. Być może warto skrócić czas, w jakim nowe mody będą znajdowały się w tym dziale ? Myślę, że okres 1 miesiąca wystarczy. Należy również dodać do #1 postu Regulamin wstawiania modów. Dajcie znać czy podoba wam się taka drobna zmiana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 27 minut temu, Agrael napisał: Być może warto skrócić czas, w jakim nowe mody będą znajdowały się w tym dziale ? Myślę, że okres 1 miesiąca wystarczy. Jasne, tyle to w zupełności wystarczy. Te trzy miesiące to i tak była fikcja. Ostatnio to jakiś mod wychodził, trochę czasu i powstawało spolszczenie i leciał do działu PL Cytat Wydaje mi się, że ten dział został troszeczkę przez nas wszystkich zapomniany Nie przez nas, to nowych modów ostatnio mało wychodzi Był czas, że i po 10 albo więcej tematów w nim wisiało. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 2 godziny temu, tom3kb napisał: Nie przez nas, to nowych modów ostatnio mało wychodzi To, że mało to swoją drogą, ale przeoczyliśmy parę tytułów i od razu umieściliśmy w innym dziale. Za przykład mogę podać: Historia Ekologa W Krzyżowym Ogniu Kontrakt na Nowe Życie Tak więc od dzisiaj musimy pamiętać o tym dziale. Poprawiłem również pierwszy post @Allena i dorzuciłem regulamin wstawiania modów. Może się przydać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 Byly, byly w Nowych modach tylko bardzo szybko dostaly spolszczenia to poprzenosiłem. Ekolog był spolszczony dwa tygodnie po premierze, a W krzyżowym Ogniu bodajże po pięciu od premiery. 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted August 8, 2021 Report Share Posted August 8, 2021 Lista przeniesionych modów do odpowiednich działów: Ghost of the Zone Оружейный пак для мода Тайные Тропы 2 / Paczka uzbrojenia dla moda Tajne Ścieżki 2 Returns The Builds The Armed Zone 3.0 [TAZ 3.0] (dla Anomaly 1.5.1 i 1.5.0 R15) Złota Kula na silniku OGSR (OBT) / Golden Sphere on OGSR Engine (OBT) NLC Style Addon Vanilla Stalker Overhaul NLC 7 build 3.7.5 + "Martwa strefa" + "Autumn Aurora - 2" Jermak: Ostatni rajd / Ермак: последний рейд Graficzna modyfikacja "Martwa Strefa" S.T.A.L.K.E.R. Visual Novel DEMO Graficzna modyfikacja "Martwa Strefa" dla Farthest Edge Dywersant Build 1.03 Graficzna modyfikacja "Martwa Strefa" dla Lost Alpha Hibernation Evil: Epizod 3 Unexplored Land (build) Powrót Szramy 2 Fragmenty Przeszłości [OBT] 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 Czas troszkę posprzątać Czyste Niebo Jermak: Niezbadane ścieżki Jermak: Ostatni Rajd Redux Cień Czarnobyla NLC 7: Build 3.8 Zew Prypeci Model Samotnika (od Azetrix) Zagubiona Dusza (Gone Soul) Powrót do Strefy (OBT) Farthest Edge (Część Pierwsza) JSRS for Gunslinger D.E.V.I.L.R.Y G.S.W.R Call of Chernobyl Dead Zone v2.1 (Open Beta-Release) [CoC Edition] H.A.Z.E. Szkolenie Bojowe 3 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 Przeniesione mody: Cień Czarnobyla Grand Rendering Mod 1.0 Gunslinger WP [SoC Edition] Priboi Story - Eternal [OGSR] Korkociąg Old Episodes 1 Remake RMA 1.1 + OGSR Engine + FWR CoP Edition Zew Prypeci Historia Johna / История Джона Zapomniany Oddział (Rozdział pierwszy) Stary Arsenał Testament Sułtana Call of Chernobyl Księga Umarłych 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 Przeniesione mody: Cień Czarnobyla: OGSR CoP Weapons Noc Przed Bożym Narodzeniem Secrets of Chernobyl Właściwa Ścieżka 2.0 SFZ Project: Lost Story Zew Prypeci: Medieval Mod Zimowe Opowiadanie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted March 19, 2022 Report Share Posted March 19, 2022 Cień Czarnobyla: Upadła Gwiazda: OGSR Definitive Edition Zew Prypeci: Soldier Faction Rework Freedom Faction Rework GUNSLINGER NPC REWORK ADDON 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted May 2, 2022 Report Share Posted May 2, 2022 Cień Czarnobyla: Wielka Zona OGSR S.T.A.L.K.E.R. Аpokalipsa OGSR Zew Prypeci: «R.A.D» | Multiplayer [Open Beta] Alone In Windstorm CGIM 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Cień Czarnobyla: Los monolitu (Rozdziały I - III) OGSR: Gunslinger Addon (OBT) Zew Prypeci: Łup Pantery 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 Cień Czarnobyla: Powrót zagubionego Chorążego CGIM 2 - Cień Czarnobyla {Beta - 0.1) Cień Czarnobyla + Gunslinger Mod SimpleAtmosFear3 ShOC Czas najwyższy przenieść mody do odpowiednich działów. Jak widać, niewiele ich. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts