Allen Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Chcę poruszyć temat zapomnianego lub mało interesującego działu Nowe Mody. Rozmawiałem już na ten temat z @portals, ale z racji tego, że miałoby to ułatwić wyszukiwanie nowych modów użytkownikom, chcemy poznać waszą opinię. Mianowicie chodzi o to, aby przeprowadzić w nim pewne zmiany i uczynić go użytecznym. Przeniesienie działu na samą górę listy Forów. Przeniesienie istniejących w nim tematów do działu Modyfikacje do serii S.T.A.L.K.E.R. lub Mody przetłumaczone na język polski. Wszystkie nowe mody, (które są już dostępne) będą trafiały do tego działu na okres miesiąca i pozostaną w nim bez względu na to, czy zostaną przetłumaczone. Po upływie czasu mody trafią do odpowiednich działów. Prosiłbym wszystkich zaglądających tutaj o opinie. Ekipa S.T.A.L.K.E.R Team. ZANIM WSTAWISZ MODA - PRZECZYTAJ. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Według mnie to bardzo dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Bardzo dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Pomysł jak najbardziej zasadny, no i dział na pewno ożyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Popieram ten pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 To logiczne, że nowe mody powinny tam trafiać. Ale czy mają to również być zapowiedzi modów, lub jak to często się zdarza, bety nie będące nawet testowymi?Dlatego w tym dziale zrobiłbym poddział ZAPOWIEDZI MODÓW, do którego trafiałyby wszystkie "niedorobione". Coraz częściej pojawiają się bety do otwartego testowania, nie zawsze zakończone finalnym modem.Dopiero po ich dokończeniu, przetestowaniu i wydaniu wersji finalnej, trafiałyby do NOWYCH MODÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak mówiłem zgadzam się na pomysł Allen ale poprawka kondotiera wydaje się dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ten pomysł, po realizacji, da przejrzystość w nowościach. Teraz z nawyku, wstawia się nowość do działu np. przeznaczonego dla CS - i w ten sposób taki mod niknie. Świetna koncepcja moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Również jestem za i razem z poprawką kondotiera. Jedyne wyzwanie będzie stanowił nadzór i organizacja tego ale skoro Allen ostatnio jest dostępny to wierzę, że nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dlatego w tym dziale zrobiłbym poddział ZAPOWIEDZI MODÓW, do którego trafiałyby wszystkie "niedorobione". Coraz częściej pojawiają się bety do otwartego testowania, nie zawsze zakończone finalnym modem.Dopiero po ich dokończeniu, przetestowaniu i wydaniu wersji finalnej, trafiałyby do NOWYCH MODÓW.Tak masz rację, zgadzam się zapomniałem, że nie każdy mod jest wydawany od razu w wersji finalnej. Chciałbym jeszcze aby wypowiedział się któryś z Redaktorów bo pomysł portalsa z recenzjami nowych modów jest moim zdaniem, 50% tego co dawałby użytkownikom odbudowany dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jeśli ma obowiązywać schemat wstawiania nowych modów, to ten schemat powinien znaleźć się na początku ( przypięty) tego działu. Z tytułem np. ZANIM WSTAWISZ MODA - PRZECZYTAJ.Po wprowadzonych zmianach, zgubił mi się ten schemat. A tu będzie łatwy do znalezienia i zastosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Schemat będzie dodany wkrótce, zostało jeszcze parę spraw do omówienia z administratorami technicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Schemat dodany.https://stalkerteam.pl/topic/2964-regulamin-wstawiania-modów/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Wydaje mi się, że ten dział został troszeczkę przez nas wszystkich zapomniany, a zatem czas najwyższy go ożywić. Proponuję zmienić jedną rzecz: W dniu 26.08.2015 o 21:54, Allen napisał: Wszystkie nowe mody ( które są już dostępne ) będą trafiały do tego działu na okres 3 miesięcy (do ustalenia) i pozostaną w nim na ten okres bez względu na to czy będą przetłumaczone czy nie, po upływie "3 miesięcy" mody trafią do odpowiedniego działu. Być może warto skrócić czas, w jakim nowe mody będą znajdowały się w tym dziale ? Myślę, że okres 1 miesiąca wystarczy. Należy również dodać do #1 postu Regulamin wstawiania modów. Dajcie znać czy podoba wam się taka drobna zmiana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 27 minut temu, Agrael napisał: Być może warto skrócić czas, w jakim nowe mody będą znajdowały się w tym dziale ? Myślę, że okres 1 miesiąca wystarczy. Jasne, tyle to w zupełności wystarczy. Te trzy miesiące to i tak była fikcja. Ostatnio to jakiś mod wychodził, trochę czasu i powstawało spolszczenie i leciał do działu PL Cytat Wydaje mi się, że ten dział został troszeczkę przez nas wszystkich zapomniany Nie przez nas, to nowych modów ostatnio mało wychodzi Był czas, że i po 10 albo więcej tematów w nim wisiało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 2 godziny temu, tom3kb napisał: Nie przez nas, to nowych modów ostatnio mało wychodzi To, że mało to swoją drogą, ale przeoczyliśmy parę tytułów i od razu umieściliśmy w innym dziale. Za przykład mogę podać: Historia Ekologa W Krzyżowym Ogniu Kontrakt na Nowe Życie Tak więc od dzisiaj musimy pamiętać o tym dziale. Poprawiłem również pierwszy post @Allena i dorzuciłem regulamin wstawiania modów. Może się przydać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Byly, byly w Nowych modach tylko bardzo szybko dostaly spolszczenia to poprzenosiłem. Ekolog był spolszczony dwa tygodnie po premierze, a W krzyżowym Ogniu bodajże po pięciu od premiery. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Lista przeniesionych modów do odpowiednich działów: Ghost of the Zone Оружейный пак для мода Тайные Тропы 2 / Paczka uzbrojenia dla moda Tajne Ścieżki 2 Returns The Builds The Armed Zone 3.0 [TAZ 3.0] (dla Anomaly 1.5.1 i 1.5.0 R15) Złota Kula na silniku OGSR (OBT) / Golden Sphere on OGSR Engine (OBT) NLC Style Addon Vanilla Stalker Overhaul NLC 7 build 3.7.5 + "Martwa strefa" + "Autumn Aurora - 2" Jermak: Ostatni rajd / Ермак: последний рейд Graficzna modyfikacja "Martwa Strefa" S.T.A.L.K.E.R. Visual Novel DEMO Graficzna modyfikacja "Martwa Strefa" dla Farthest Edge Dywersant Build 1.03 Graficzna modyfikacja "Martwa Strefa" dla Lost Alpha Hibernation Evil: Epizod 3 Unexplored Land (build) Powrót Szramy 2 Fragmenty Przeszłości [OBT] 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Czas troszkę posprzątać Czyste Niebo Jermak: Niezbadane ścieżki Jermak: Ostatni Rajd Redux Cień Czarnobyla NLC 7: Build 3.8 Zew Prypeci Model Samotnika (od Azetrix) Zagubiona Dusza (Gone Soul) Powrót do Strefy (OBT) Farthest Edge (Część Pierwsza) JSRS for Gunslinger D.E.V.I.L.R.Y G.S.W.R Call of Chernobyl Dead Zone v2.1 (Open Beta-Release) [CoC Edition] H.A.Z.E. Szkolenie Bojowe 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Przeniesione mody: Cień Czarnobyla Grand Rendering Mod 1.0 Gunslinger WP [SoC Edition] Priboi Story - Eternal [OGSR] Korkociąg Old Episodes 1 Remake RMA 1.1 + OGSR Engine + FWR CoP Edition Zew Prypeci Historia Johna / История Джона Zapomniany Oddział (Rozdział pierwszy) Stary Arsenał Testament Sułtana Call of Chernobyl Księga Umarłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Przeniesione mody: Cień Czarnobyla: OGSR CoP Weapons Noc Przed Bożym Narodzeniem Secrets of Chernobyl Właściwa Ścieżka 2.0 SFZ Project: Lost Story Zew Prypeci: Medieval Mod Zimowe Opowiadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Cień Czarnobyla: Upadła Gwiazda: OGSR Definitive Edition Zew Prypeci: Soldier Faction Rework Freedom Faction Rework GUNSLINGER NPC REWORK ADDON 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Cień Czarnobyla: Wielka Zona OGSR S.T.A.L.K.E.R. Аpokalipsa OGSR Zew Prypeci: «R.A.D» | Multiplayer [Open Beta] Alone In Windstorm CGIM 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Cień Czarnobyla: Los monolitu (Rozdziały I - III) OGSR: Gunslinger Addon (OBT) Zew Prypeci: Łup Pantery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Cień Czarnobyla: Powrót zagubionego Chorążego CGIM 2 - Cień Czarnobyla {Beta - 0.1) Cień Czarnobyla + Gunslinger Mod SimpleAtmosFear3 ShOC Czas najwyższy przenieść mody do odpowiednich działów. Jak widać, niewiele ich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi